Riva defensa que la subvenció a la base de la Federació Andorrana de Tennis és correcta i “abundant”

La ministra d’Esports ha encoratjat a l’organització esportiva a presentar nous programes de tecnificació per a obtenir més ajuts

La ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva
La ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva SFGA / C.Esteve

La ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva ha defensat aquest dimarts en roda de premsa que els recursos de la Federació Andorrana de Tennis (FAT) són “abundants” i que el repartiment s’ha fet tenint en compte als esportistes federats. A més a més, Riva ha declarat que estan oberts a rebre noves propostes de programes de tecnificació per poder atorgar més ajuts a l’organització esportiva.

“No hi ha hagut reducció, sinó adaptació”, han sigut les paraules de la ministra per contestar a les declaracions de l’expresident de la FAT, Àlex de Santiago, el qual va criticar que Vicky Jiménez rebi 105.000 euros i la federació 59.000. “Els mèrits esportius van per davant d’unes declaracions que no acompanyen la fita de la tenista. Hi ha pocs nens que arriben a la tecnificació dels tenis i, en aquest sentit, volem augmentar la proximitat d’aquest esport”, ha afegit Riva.

Per la seva part, el secretari d’Esports d’Estat, Justo Ruiz ha declarat que “difícilment trobaràs una federació que afirmi que arriba a cobrir totes les seves despeses amb la subvenció, però soprèn que la mateixa entitat critiqui una esportista que a qualsevol organització li agradaria tindre”.

Comentaris

Trending