Revisió final al Punt de Trobada per donar entrada al nou llogater

S'ha comprovat que tot estigui en ordre i que funcioni correctament abans de l'entrega de claus

Comentaris

La comitiva a l'exterior del recinte aquest dimecres.
La comitiva a l'exterior del recinte aquest dimecres. Altaveu

El Punt de Trobada ha estat objecte aquest dimecres d'una revisió per comprovar que totes les instal·lacions estiguessin en ordre i que tot funcionés correctament abans que el nou llogater, el grup Pyrénées ocupi el recinte. La comitiva que ha iniciat el recorregut a primera hora del matí ha estat fornada per la batlle, representants de la família propietària i de la que fins ara ocupava el local i els advocats de les dues parts. També hi ha hagut la presència de tècnics i de pèrits.

Aquest és el procediment habitual abans de tancar definitivament el lloguer i que entri el nou inquilí que ja ha anunciat la seva intenció d'ocupar-lo el més aviat possible després que el llarg procés judicial allargués el termini.

La inspecció ha començat per les plantes superiors i ha continuat per la zona de cafeteria, restaurant i la primera planta. A les dotze del migdia s'han revisat les zones exteriors com l'entrada al magatzem de mercaderies. Tot seguit, la comitiva ha tornar a l'interior de l'edifici. Després de la visita la batlle decidirà si ja es poden lliurar les claus o bé vol fer alguna altra comprovació.

Durant la inspecció, s'han acostat fins a l'antic Punt de Trobada diverses persones que volien deixar el seu currículum per aspirar a un lloc de feina amb el nou explotador que vol obrir les instal·lacions en uns tres mesos. El nou llogater ja ha començat a fer entrevistes amb els antics empleats del Punt de Trobada. Més de 100 ja tenen una oferta de treball.

Obertura de tres oficines per a la selecció de personal del nou centre comercial

Pyrénées obrirà el dilluns vinent dues oficines de recursos humans. S’ubicaran a Sant Julià de Lòria, i al despatx central de grans magatzems a Andorra la Vella. El mes de gener se n'obrirà una tercera a la Seu d’Urgell. Aquesta estarà dirigida als treballadors transfronterers. Estaran obertes de dilluns a divendres de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda, de manera ininterrompuda. Per accedir-hi caldrà demanar cita prèvia a través de WhatsApp al telèfon 648 455.

El nou establiment tindrà uns 500 treballadors i s'hi ubicarà un Carrefour i diverses botigues de marques conegudes entre les quals es podria incloure el grup Auchan.  El centre comercial Punt de Trobada va tancar les seves portes el 22 de novembre i va ser inaugurat l'agost del 1990.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending