Els responsables tècnics de ‘la torre que es movia’ asseguren que tot està en ordre

Només es manté un perímetre de seguretat que equival a la vorera que hi ha a tocar de l’edifici en construcció per l’avinguda Nacions Unides, per la qual no s’hi pot passar

Operaris treballant en l'extrem dret de l'edifici, en les plantes on la xarxa es va malmetre, de la façana que dona a Nacions Unides.
Operaris treballant en l'extrem dret de l'edifici, en les plantes on la xarxa es va malmetre, de la façana que dona a Nacions Unides. Pilar Candel

Després de l’ensurt d’aquest dijous, i la sensació òptica que l’edifici Terrasses d’Emprivat s’havia mogut arran de la tempesta, els responsables tècnics del projecte, els enginyers que hi treballen, han assegurat que la seguretat és òptima i que la xarxa de protecció més les estructures metàl·liques de fixació no suposen cap perill, segons que han informat fonts comunals coneixedores de l’operatiu de seguiment.

Operaris de les empreses que tenen adjudicada l’obra, promoguda per Andimesa, la torre de totes les que es fan al Clot d’Emprivat que més a prop queda de la zona del Prat Gran escaldenc, han estat revisant durant bona part de la jornada matinal les proteccions que embolcallen les plantes superiors de ‘l’esquelet immoble’. En principi, tot hauria quedat ben fermat de nou, després que la ventada de dijous a la tarda bufés la xarxa i deixés sense subjectar algunes de les estructures metàl·liques.

Control policial davant l'edifici en construcció Terrasses d'Emprivat.

Relacionat

El vent malmet la xarxa de protecció d’una de les torres del Clot d’Emprivat i causa un bon ensurt

Amb la garantia dels tècnics, s’ha deixat sense efecte el tall de circulació que des de dijous a mitja tarda s’havia acordat d’un tram de l’avinguda Nacions Unides d’Escaldes. No obstant això, i per prevenir cap petit ensurt, s’ha acordat deixar un perímetre de seguretat consistent a impedir el pas per la vorera de Nacions Unides en tota l’amplitud que té l’immoble en construcció.

Comentaris

Trending