El resident Leo Urban escala sense cap protecció l’hotel Melià Sky de Barcelona

El francès ha pujat sense subjecció fins al capdamunt de l’edifici, de 31 plantes i 116 metres d’alçada mesos després d’haver el mateix a la torre Agbar

Leo Urban escala l'hotel Melia Sky de Barcelona

El francès Leo Urban, resident des de fa més de dues dècades al Principat, ha aixecat expectació aquest dimarts a Barcelona. En concret, al popular barri del Poblenou, on ha escalat l’hotel Melià Barcelona Sky, de 116 metres d’alçada. L’acció ha provocat sorpresa entre molts dels vianants que es trobaven a aquesta zona de la capital catalana.

L’establiment hoteler escollit per Urban, habitual en aquest tipus d’accions, es troba al carrer Pere IV de Barcelona. Es tracta d’un gratacel de 31 plantes i l’escalador ha tornat a causar estupefacció, a més d’obligar al fet que a la zona s’hagin hagut de desplaçar efectius tant dels bombers com de la guàrdia urbana.

Malgrat la seva presència, Urban ha continuat el repte i sense cap tipus de protecció o subjecció ha completat la pujada fins al capdamunt de l’edifici, de 116 metres d’alçada. Posteriorment, ha compatit la seva gesta a Instagram.

No es tracta de la primera vegada que el resident francès fa una acció d’aquest tipus a Barcelona. El passat novembre, en aquella ocasió acompanyat de Nico Mathiaux, ja va escalar la torre Agbar, a la plaça de les Glòries.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending