Reallotjades al Tarter nou famílies ucraïneses que encara no han trobat habitatge pel seu compte

Aquest dijous venç l’acord que hi havia amb un hotel de l’Aldosa de Canillo perquè s’hi poguessin estar refugiats sorgits de la guerra d’Ucraïna i l’establiment ja no pot renovar més l’estada

Una imatge de l'hotel Les Terres, on han estat fins ara els refugiats.
Una imatge de l'hotel Les Terres, on han estat fins ara els refugiats. ARXIU

Aquest dijous era el terme màxim que havia posat un hotel de l’Aldosa de Canillo -Les Terres- per poder mantenir en l’establiment famílies refugiades sorgides de la guerra d’Ucraïna. De les dinou famílies que els darrers temps encara quedaven a dit hotel, deu han pogut trobar una solució o bé pel seu compte o bé amb l’ajut de l’administració i han pogut reallotjar-se. Però hi ha nou famílies que s’hauran de desplaçar en un altre aparthotel, en aquest cas al Tarter.

El ministre de Medi Ambient i portaveu del Govern, Guillem Casal, ha recordat que la totalitat de persones refugiades arran de la guerra d’Ucraïna tenen garantides totes les necessitats bàsiques. I les nou famílies que ara caldrà que es traslladin al Tarter tindran un “temps suficient per trobar alternatives de cara al futur”. És a dir, primer es podran adaptar a la seva nova situació d’habitabilitat i després ja es podran posar a cercar un “habitatge digne que els permeti desenvolupar la seva vida personal i professional”.

Comentaris (8)

Trending