El primer ministre francès Jean Castex passa uns dies de vacances a Andorra

S'allotja amb la seva família en un hotel de Soldeu durant quatre dies i aquest dijous va quedar molt impressionat en la visita al Mirador de Tristaina

Comentaris

El primer ministre francès, Jean Castex (esquerra) en un acte als Pirineus Orientals.
El primer ministre francès, Jean Castex (esquerra) en un acte als Pirineus Orientals. ALTAVEU

El primer ministre francès, Jean Castex passa quatre de dies de vacances a Andorra amb la seva família. S'allotjen en un hotel de Soldeu i aquest dijous van anar al Mirador de Tristaina. Castex va destacar la construcció i les vistes panoràmiques de la vall. Fins aquest divendres ha visitat els indrets més emblemàtics del país.

De fet, és un habitual d'Andorra on s'hi desplaçava sovint durant la seva etapa al front de la corporació de Prada de Conflent. Aquest ha arribat després de fer una visita a diverses poblacions pròximes a Andorra, i a un hospital per donar suport al personal sanitari. Allà va poder comprovar que tots els ingressats a la unitat de cures intensives (UCI) no estaven vacunats.

Inicialment havia de venir coincidint amb l'etapa del Tour 2021 que va acabar a Andorra la Vella però es va quedar a Puymorens. La seva estada és privada i no mantindrà cap contacte a nivell oficial.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending