La policia detecta una nena de 3 anys voltant sola pel carrer i localitza el pare al bar

La patrulla va advertir la mare de la situació i ara s’activaran els protocols que es convinguin amb el departament d’Afers Socials

Una patrulla de policia pel centre d'Andorra la Vella.
Una patrulla de policia pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Una nena de 3 anys voltant sola per la zona de Prada Ramon, a Andorra la Vella, aquest dijous a la tarda va sorprendre alguns veïns i també, poc després, els integrants d’una patrulla de policia. En aquell moment, la menor estava, hauria d’haver estat, vaja, al càrrec del seu pare. Els funcionaris es van fer càrrec de la nena i van posar-se en contacte amb la mare per avisar-la de la situació.

Paral·lelament, i amb una breu indagació, van localitzar el pare, de copes, en un bar de la mateixa zona. Se li va cridar l’atenció i en aparèixer la mare d’immediat i fer-se càrrec de la nena es va decidir no practicar cap detenció en aquell moment. Ara bé, en funció de com vagi tot, i de comú acord amb els especialistes en atenció a la infància del departament d’Afers Socials, s’adoptaran les decisions que es consideri.

No es descarta que s’acabi posant el cas en coneixement de l’autoritat judicial per si creu convenient adoptar algun tipus de mesura encaminada a la protecció de la menor. Abans, probablement, es mirarà de fer un treball d’aprofundiment i indagació per saber una mica més sobre la situació familiar.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending