Fins a 81 cites programades aquest dimecres per fer-se un PCR al CAP de la Sardana

Almenys a primera hora del matí, el motiu principal per realitzar-se la prova ha estat la necessitat de passar pel quiròfan

El CAP situat a la plaça de la Sardana.
El CAP situat a la plaça de la Sardana. Cristian Cortés

El CAP de la Sardana, que fins ara està fent la recollida de mostres per detectar el coronavirus mitjançant proves TMA/PCR, ha tingut una afluència relativament baixa aquest matí. N’hi ha de ciutadans que s’apropen però ho fan amb ‘comptagotes’ i això, sumat a la rapidesa per realitzar la prova, fa difícil que coincideixin dues persones alhora dins del centre sanitari. No obstant això, hi ha 81 cites programades aquest dimecres al CAP per realitzar-se un PCR.

Segons ha pogut saber l’Altaveu, el principal motiu pel qual els pacients tenen una cita programada al CAP, almenys a primera hora del matí, és la necessitat de passar pel quiròfan. A més, en aquest cas la prova està sent gratuïta, fet que s’agraeix tenint en compte que té un cost de gairebé 100 euros.

Entre els residents que s’han fet la prova avui, l’opinió respecte a la possible evolució del virus i la gestió per part govern és molt similar: aproven als mandataris però creuen que, si la gent no respecta les mesures de seguretat, tots els esforços seran inútils. En aquest sentit, veuen amb bons ulls l’obligatorietat de la mascareta fins i tot al carrer.

Cartell a la façana del CAP de la Sardana
Cartell a la façana del CAP de la Sardana

 

Etiquetes

Comentaris

Trending