La pluja no pot amb la Caminada contra el Càncer

Tot i el mal temps, l'acte congrega uns 900 assistents que cobreixen els 3,7 km del cèntric recorregut

Comentaris

La capçalera de la marxa a Andorra la Vella.
La capçalera de la marxa a Andorra la Vella. SFGA/JA VILADOT

La pluja no ha aturat els assistents a la Caminada contra el Càncer. És possible que hagi fet minvar la xifra de participants però no l'entusiasme d'aquells 900 que han fet front al mal temps. Les autoritats no han falta a la cita amb ministres, cònsols, secretaris d'Estat i consellers generals i comunals. 

La cita era a les onze a la plaça del Poble d'Andorra la Vella però des de molta estona abans ja hi havia gent. Exceptuant la sortida i l’arribada, el recorregut era el de sempre. Fa uns 3,7 quilòmetres i ha passat per carrers cèntrics d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany.

L'activitat apta per a tots els públics té l'objectiu de  recaptar diners per a la lluita contra el càncer. Aquest 2022 els participants ha estat rebuts per primer cop a l’arribada amb una tassa de brou. La pluja ha fet la guitza durant tot el recorregut i ha estat especialment forta al pas dels participants per Prat de la Creu, al costat de la Fira d'Andorra la Vella. N'hi havia de totes les edats, i alguns hi han anat amb les seves mascotes. Així hi ha hagut gossos vestits amb la samarreta.

Aquest és el novè any consecutiu que se celebra l’esdeveniment (el 2020 es va fer de manera virtual). Cada any s’ha dissenyat una samarreta de color diferent, cosa que ha fet que esdevingués per a alguns objectes de col·leccionisme. Enguany, com ja va passar el 2021, s'han exhaurit. Se n’han produït 1.500, la xifra més alta en els nou anys d’història de l’organització (les 160 que van de 1.500 a 1.340 són les que es reserven per als serveis de circulació d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, la Creu Roja Andorrana, el voluntariat del Govern i els col·laboradors i la mateixa organització).

L'organització de la Caminada contra el Càncer —l'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), Pyrénées Andorra i la Fundació Jacqueline Pradère— han expressat total satisfacció pel desenvolupament de la cita d'enguany. Al final de la Caminada quedaven quatre samarretes (quatre en sentit literal: una XL, una M i dues d'infantils), que s'han dut a Pyrénées perquè qui encara no l'hagi pogut comprarpugui fer-ho i pugui contribuir a l'obtenció de recursos per als afectats de càncer.

Etiquetes

Comentaris

Trending