Perplexitat pel sistema de subjecció dels inflables de la festa major d’Escaldes

Ciutadans que han portat els seus fills a jugar en una de les atraccions més demandades de la celebració escaldenca es mostren estupefactes de veure el ‘castell’ lligat a la roda d’un cotxe

Sistema de subjecció del 'castell' dedicat a Bob Esponja.
Sistema de subjecció del 'castell' dedicat a Bob Esponja.

El sistema de subjecció de, com a mínim, el principal dels inflables de la festa major d’Escaldes, situat a la zona propera a l’aparcament dels Veedors, al Prat del Roure, està generant perplexitat i cert temor en alguns dels ciutadans que s’han acostat fins al lloc i que, fins i tot, han dut els seus fills a jugar en aquestes atraccions, una de les que tenen més èxit del muntatge que hi ha per als infants en el marc de la celebració escaldenca.

I és que el castell inflable, en aquest cas dedicat a Bob Esponja i un dels elements d’aquestes característiques de majors dimensions dels que hi ha a la festa, està subjectat directament en la roda, en la llanta, d’un vehicle. Encara que no ho sembli, i tot i que molt estètic no queda, a priori és un dels sistemes com a mínim tolerats per subjectar aquest tipus d’atraccions infantils. No obstant això és obvi que aquesta manera d’agafar l’inflable ha causat cert neguit en una part dels pares que han parat compte al sistema.

Comentaris (7)

Trending