El Pas de la Casa viu una allau de compradors francesos

Des de primera hora del matí s'han format cues de més de dos quilòmetres en sentit França per l'alta afluència de visitats matiners

La plaça Coprínceps totalment plena de vehicles aquest migdia.
La plaça Coprínceps totalment plena de vehicles aquest migdia.

El Pas de la Casa viu aquest dissabte una allau de compradors francesos. Mobilitat ha informat de retencions per sortir en sentit França des del Pas de la Casa que han arribat, en alguns moments, als dos quilòmetres per la presència de visitants matiners. Des de les 9 del matí que els comerços de la localitat fronterera treballen a tot ritme.

El primer cap de setmana després de l'aixecament de les restriccions per circular a França ha tingut repercussió amb els visitants al Pas de la Casa, així com també la campanya de comunicació que està duent a terme Andorra Turisme en els departaments més pròxims al Principat. La majoria d'aparcaments de la localitat estan pràcticament plens. De fet, el del Consell General registra cues d'entrada. Conductors que esperen que altres vehicles enfilin el retorn cap a casa per tal de poder trobar una plaça on estacionar.

WhatsApp Image 2020 12 19 at 11.27.59
Una imatge del mercat de Nadal, aquest mati.

Des de primera hora del matí era molt complicat trobar una plaça d'aparcament i en alguns pàrquings hi havia cua de vehicles per entrar. La majoria dels compradors han aprofitat per fer les compres i els regals de Nadal mentre que altres han adquirit els habituals cartrons de tabac i han fet benzina. Sobretot de tabac i alcohol carreguen els visitants. La resta d'establiments no tenen tanta activitat però encara Déu n'hi do. També el mercat de Nadal contribueix a donar una altra imatge a la població, que espera salvar 'in extremis' una part important de la campanya nadalenca.

El Pas viu aquest dissabte amb una activitat intensa.
El Pas viu aquest dissabte amb una activitat intensa.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending