Els parcs infantils recuperen la plena vitalitat

El bon temps i les limitacions per sortir del país omplen els més cèntrics espais recentment reoberts

Elements infantils plens de canalla aquest migdia al Prat del Roure, a Escaldes.
Elements infantils plens de canalla aquest migdia al Prat del Roure, a Escaldes. Toni Solanelles

Els principals parcs infantils, i especialment aquells espais grans i amplis com pot ser el Prat del Roure, a Escaldes, en recuperat la plena vitalitat aquest cap de setmana, després que dijous quedessin formalment reoberts mesos després d’haver estat precintats per intentar evitar la propagació del coronavirus.

El bon temps que ha fet especialment aquest diumenge i el fet que la mobilitat encara sigui força reduïda, el que dificulta que es pugui passar el cap de setmana amb facilitat fora del Principat, més les ganes dels més petits de tornar a espais que feia temps que els havien quedat vetats, han dut desenes, centenars de nens i de nenes als gronxadors i altres elements infantils.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet  durant la roda de premsa.

Relacionat

Reobertura dels parcs infantils i ampliació de l'horari de bars i cafeteries fins a les 20h

També l’activitat esportiva s’ha donat cita en aquells recintes que tenen instal·lacions esportives. Molt majoritàriament, tant pares i mares com infants duien degudament posades les mascaretes. Una altra cosa és el distanciament. Des del punt de migdia i fins a l’hora de dinar, en llocs com el Prat del Roure l’acumulació de persones era més que notable.

Comentaris (1)

Trending