Els opositors al centre de recerca de Grifols reforcen la seva campanya a les xarxes

Els diferents grups que hi ha que que no veuen bé l’arribada de la multinacional farmacèutica al Principat busquen signatures

Imatge d'una de les campanyes.
Imatge d'una de les campanyes. ARXIU

Diferents grups de ciutadans que s’oposen al centre de recerca que Grifols preveu ubicar al Prat de la Farga d’Ordino han intensificat la seva campanya a través de les xarxes socials, tot cercant signatures en portals especialitzats en la recollida de suports electrònics per a iniciatives diverses. Com a mínim hi ha dos focus d’atenció: un que va al tomb del conseller comunal ordinenc Enric Dolsa i, l’altre, que promou la consellera general no adscrita Carine Montaner a l’aixopluc d’una suposada plataforma ciutadana apolítica.

En tot cas, la recollida que difon Dolsa i el sector que li fa costat, al qual s’ha sumat les darreres setmanes la formació parroquial propera al PS Movem Ordino, té un elevat suport al sud de França. De fet, la recollida en qüestió ja suma més de 26.000 firmes. Per la seva part, la col·lecta de signatures electròniques que es mou al tomb de la plataforma que estaria impulsant Montaner té per objectiu. L’objectiu d’aquesta plataforma és obtenir la firma de 3.000 andorrans i andorranes més residents i inversors estrangers.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending