Operació de recerca d’un turista que ha anat a fer el volt fins a Canillo deixant ‘plantada’ la dona

Durant bona part del matí i fins ben entrada la tarda s’ha estat buscant un home que ha aparegut tan pinxo quan tornava cap a l’hotel del centre d’Andorra la Vella on hauria pernoctat els darrers dies

Una patrulla de policia pel centre d'Andorra la Vella.
Una patrulla de policia pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Durant bona part del matí i fins a les 4 de la tarda -en tot cas, entre sis i vuit hores- diverses patrulles de la policia en col·laboració, almenys, d’agents de circulació d’Andorra la Vella i d’Escaldes han estat cercant un home, turista, que ha resultat que, per un malentès o pel que fos, ha deixat ‘plantada’ la parella i s’ha anat a donar el volt fins a Canillo i ha tornat hores després tan pinxo, quan la cerca estava a punt de plantejar-se d’una altra manera.

La parella estava passejant pel passeig del Riu que uneix les dues parròquies centrals. La dona, segons algunes fonts, més àgil, anava més avançada. De cop, la dona ha perdut de vista l’home i tampoc hi ha hagut manera de trobar-lo en cap punt de referència. Arran d’això, finalment s’han alertat els cossos de seguretat i les patrulles locals han estat fent una cerca activa per les proximitats d’on haurien estat caminant.

En aquesta cerca per establiments i altres llocs per on eventual hauria pogut passar l’home, hi han col·laborat també agents de circulació. La dona sí que ha donat referències d’una visita que tenien planificada, almenys, al mirador del Roc del Quer. Però no hi ha hagut manera de contactar amb l’extraviat, perdut sobre el paper encara que no se sap massa ben bé el motiu. La parella no havia vingut en cotxe particular al Principat.

Sia com vulgui, vers les 4 de la tarda, i quan un agent de policia que havia participat en la cerca es trobava en una zona propera a l’hotel de les immediacions del carrer Prat de la Creu on els turistes s’havien allotjat, ha vist aparèixer per allí el cercat. L’home es dirigia cap a dit establiment hoteler i aparentment, després d’explicar que havia estat a Canillo, no hauria mostrat especial sorpresa per haver estat recercat durant unes quantes hores.

Comentaris (3)

Trending