“No és assumpte de l’estat ficar-se amb el que hem de fer les dones amb els nostres cossos”

Stop Violències difon ara un vídeo de ‘dansa-activisme’ per continuar la lluita a favor del dret a avortar, per promoure l’acte que preveuen dur a terme el 25 de setembre i per posar en marxa una recollida de fons

https://youtu.be/y9WAtdqTawI

‘It’s none your business’. El títol de la cançó de Salt-N-Pepa és el darrer reclam de l’última acció reivindicativa d’Stop Violències. ‘No és cosa teva’, diu l’organització feminista al bisbe d’Urgell o a les institucions andorranes. “No és assumpte de l'estat ficar-se amb el que hem de fer les dones amb els nostres cossos…”, manté l’entitat en un vídeo de ‘dansa-activisme’ que ha difós per continuar la lluita a favor de l'avortament, per promoure l’acte que preveuen pel 25 de setembre i per posar en marxa una recollida de fons per a la causa.

Stop Violències manté la denúncia que no es pot avortar “ni el cas de ser violada” i lamenta la situació que li ha tocat viure a l’organització i, especialment, a la seva presidenta, Vanessa Mendoza Cortés. “Com deia l'Emma Goldman, si no podem ballar, aquesta no és la nostra revolució. Compartim aquest vídeo de dansa-activisme amb una reflexió: No és assumpte de l'estat ficar-se amb el que hem de fer les dones amb els nostres cossos... i alhora SÍ és assumpte seu, en el sentit de RESPONSABILITAT GOVERNAMENTAL, la de garantir els drets sexuals i reproductius de totes les persones”.

Segons l’organització feminista, “els estats tenen el deure de promoure polítiques perquè els drets de les dones estiguin garantits, cosa que avui en dia no passa a Andorra. Recordem que sense les dones, els drets no són humans”. Stop Violències ha tornat a aguditzar la seva posició, la seva crítica, després que la Batllia hagi rebaixat, i de molt, les pretensions acusadores de la fiscalia, que acusava Mendoza Cortés de difamar les institucions, entre altres coses.

Comentaris (2)

Trending