Neus Barrachina agafa el timó de l’associació de celíacs

El segell sense gluten és un dels projectes en què hauran d'insistir, ja que no està arrelant com els agradaria entre els establiments de restauració

Sense gluten.
Sense gluten. arxiu

Canvi al capdavant de l'associació de celíacs on Neus Barrachina agafa el relleu a Mercè Requena. Una junta continuista que no comportarà cap canvi en la gestió de l'entitat i és que es continuaran amb els projectes engegats fins ara. De fet, un d'ells, el del segell sense gluten, és el que requerirà un nou impuls de la nova junta directiva i és que no acaba d'enlairar.

L’Associació de Celíacs d’Andorra (ACEA) té un nou referent al capdavant de l’entitat. Neus Barrachina substitueix a Mercè Requena com a presidenta; un canvi, però que no portarà cap canvi pel que fa a la gestió de l’associació, ja que és una junta continuista. En aquest sentit, des d’ACEA es mostren còmodes amb aquest canvi de cadires perquè “tothom està al cas dels projectes en curs, així com amb el que estem treballant de cara al futur”.

A Barrachina l’acompanyarà Helena Solé com a secretària, Erchegev Abramo com a tresorer i Mercè Requena, Núria Pablos i Meritxell Areny exerciran de vocals.

El segell sense gluten ja llueix a la porta de l'establiment hoteler.

Relacionat

L’associació de celíacs certifica el primer establiment sense gluten al Principat

De fet, un dels temes que hauran d’acabar d’impulsar serà el del segell sense gluten i és que no està agafant la velocitat que els hi agradaria. “Falta consciència i empatia”, ha assegurat la responsable del projecte de restauració de l’entitat, Ingrid Forell. En aquest sentit, ha assegurat que “sí que hi ha establiments que s’interessen, però no s’acaba de concretar res”. De fet, continuaran insistint en el tema perquè vegin els beneficis que comporta estar garantits per l’associació, ja que aporta una seguretat a les persones celíaques i un valor afegit al negoci.

Etiquetes

Comentaris

Trending