Masterclass de zumba per les activitats de salut mental i addiccions de Creu Roja

Les persones podran escollir la inscripció de cinc euros que només inclou l'entrada a la classe o la de 10 on també s'enduen un obsequi de participació

La presentació de l'activitat esportiva solidària.
La presentació de l'activitat esportiva solidària.

El comú de la capital, amb la col·laboració de dos centres esportius del país, impulsa una activitat solidària per recaptar fons per la Creu Roja en benefici de les activitats que realitzen entorn de la salut mental i les addiccions. La cita serà el dissabte 28 de maig a la tarda a l'antiga caserna de bombers.

Andorra la Vella, de la mà del Centre esportiu dels Serradells i del Princiesport, organitza una Masterclass solidària per recaptar fons per als projectes i activitats que du a terme la Creu Roja en l’àmbit de la salut mental i les addiccions. La marató de zumba tindrà lloc a la plaça de l’antiga caserna de bombers entre les 18 i les 19.30 hores al proper 28 de maig.

El conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, ha fet una crida a la participació i ha remarcat que un acte d’aquestes característiques suma tres grans accions: “solidaritat, dinamització comercial de la zona i col·laboració pública i privada del món de l’esport per una bona causa”. Per la seva part, el cap d'Àrea d'activitats i programes esportius de la corporació comunal, ha assenyalat que s’espera que l’acció sumi uns 150 participants.

Les persones interessades poden formalitzar la inscripció en línia o presencialment una hora abans el mateix dia de l’esdeveniment. Es podrà triar entre l’entrada Solidària de 5 euros i la de la classe magistral + obsequi de participació de 10 euros, per la qual només hi ha 100 places disponibles.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending