Jover diu que l'augment de les inspeccions a la restauració no és un atac al col·lectiu

El ministre assegura que van dirigides a la petita minoria del sector que no compleix les mesures de restricció

La terrassa d'un restaurant, replegada.
La terrassa d'un restaurant, replegada. Toni Solanelles

El ministre portaveu, Eric Jover ha indicat que  l'augment de les inspeccions a la restauració no és un atac al col·lectiu, sinó a la "petita minoria" del sector que no compleix les mesures ja que la gran majoria les segueix al peu de la lletra. Ha afegit que a tots els països de l'entorn el sector dels bars i restaurants també estan patint molt i, sobretot a França on estan tancats i no hi ha cap previsió d'obertura.

Jover ha volgut apaivagar els ànims després que la Unió de Bars difongués un comunicat aquest dimarts,en el qual van manifestar que el sector se sent “demonitzat, abandonat, discriminat i, sobretot, acusat injustament de ser el nucli de tots els contagis i rebrots que es produeixen al país per la pandèmia”.

El ministre portaveu ha assegurar que "entenem el neguit dels professionals i el sector, que malauradament està passant per un mal moment. Podem garantir que estem al seu costat i interlocutem amb ells per trobar les millors opcions". Ha afegit que les restriccions a la restauració a Andorra són "molt més laxes" que a altres països i ha defensat que l'enduriment de les inspeccions és per protegir als complidors, que són "la majoria".

Les taules i les cadires de la terrassa del bar de la Plaça del Poble.

Relacionat

“Ens sentim demonitzats, abandonats, discriminats i sobretot acusats injustament”

Des de la Unió de Bars es considera que tot i que l’increment de les inspeccions i de les sancions sigui una demanda del sector, no entenen per què els tocs d’atenció i les amenaces de l’executiu sempre van cap ells.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending