L’Institut Andorrà de les Dones engega activitat amb una campanya contra els estereotips

L’acció es durà a terme a les xarxes socials amb el suport de diferents persones del país de forma desinteressada i que ajudaran a plasmar la seva creativitat

Una dona fent ús del mòbil.
Una dona fent ús del mòbil. arxiu

L’Institut Andorrà de les Dones (IAD) començarà, a partir del 20 de març, la primera acció oficial com a organisme al país. Serà una campanya a xarxes socials al voltant del tema “Trencant estereotipis”. Per fer-ho, es comptarà amb el suport de diferents persones del país, de forma desinteressada, que es dediquen a plasmar mitjançant la fotografia la seva creativitat.

La primera campanya de l’IAD girarà al voltant dels estereotips. Mitjançant diferents fotografies acompanyades de missatges senzills es pretén – de forma més directa o més conceptual -, sensibilitzar sobre els clixés i idees preconcebuts, però encara vigents, i incidir en la necessitat de fer evolucionar el concepte d’igualtat de gènere.

Per portar-la endavant es comptarà amb un grup de persones que recolzen la campanya i que aportaran les seves obres de forma totalment desinteressada. Seran Andrea Alsina; Montserrat Altimiras; Maricel Blanch; Carol Chacón; Viktoria Deeva; Romina Dolonguevich: Naiara Escabies; Natàlia Montané; Núria Moreno; Jimena Ponteza; Maria del Mar Sánchez i Robert Verdaguer.

Des de l’IAD es remarca que els estereotips de gènere són “idees imposades i assumides per la societat relatives a les característiques, les aptituds i els comportaments de dones i homes, que no es corresponen amb la realitat”.

Etiquetes

Comentaris

Trending