Inner Wheel fa una donació de productes bàsics a la Creu Roja

El material s’ha comprat amb els diners aconseguits des de l’agost amb la venda de mascaretes, ja que el tradicional mercat solidari o es va poder celebrar per culpa de la pandèmia

Comentaris

Les membres d'Inner Wheel amb representants de la Creu Roja.
Les membres d'Inner Wheel amb representants de la Creu Roja. CREU ROJA

Inner Wheel Andorra, l’associació d’esposes de membres del Rotary Club ha fet una donació a Creu Roja de vuit caixes de productes d’alimentació que es destinaran a la Botiga Solidària de l’ONG. El material s’ha comprat amb els diners obtinguts de la venda de mascaretes feta des de l’agost passat. Els fons s’han destinat especialment a material de primera necessitat que es podran distribuir entre les llars més necessitades.

Inner Wheel es va fundar el 1982 i està formada exclusivament per esposes de membres del Rotary Club. Cada any organitza un mercat solidari, els ingressos del qual es dediquen a diferents causes. El 2020, però, no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia, però es va buscar una alternativa.

I aquesta va ser l’elaboració de mascaretes. Es va encetar a l’agost i amb els diners obtinguts per la seva venda s’han adquirit alguns dels productes més necessaris, segons es va indicar des de la Creu Roja. De fet, a banda de la donació ja feta, es preveu fer una nova compra en les pròximes setmanes.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending