L'il·lustrador Jordi Planellas dona classes de dibuix a dos joves amb trastorn d'autisme

La intenció d'AUTEA es continuar amb aquesta activitat a partir del mes que ve

Jordi Planellas amb un dels joves dibuixants.
Jordi Planellas amb un dels joves dibuixants. AUTEA

L'il·lustrador i humorista gràfic, Jordi Planellas col·labora aquest estiu amb l'Associació d'Afectats d'Autisme d'Andorra (AUTEA). A petició de l'associació de si podia donar algunes classes de dibuix a dos joves, majors d'edat amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA) als quals els apassiona dibuixar, la resposta de Planellas va ser ràpida. I així, aquest mes de juliol els dos joves han pogut gaudir de l'experiència i mestratge de l'il·lustrador, que actualment està col·laborant amb el 'Diari d'Andorra'.

Durant aquest temps el Jordi els hi ha explicat trucs, conceptes "i poca cosa més, perquè tots dos són grans dibuixants" ha puntualitzat l'il·lustrador.

Per AUTEA, aquestes col·laboracions, "són molt importants perquè motiven a joves que tenen un talent natural pel dibuix a no deixar de practicar, a aprendre d'un professional al qual admiren i els dona a més a més l'oportunitat de compartir la seva passió amb una altra persona amb TEA, amb un interès comú" ha ressaltat Inés Martí, presidenta de l'entitat.

Des d'AUTEA es vol ressaltar la predisposició i facilitats donades pel Jordi Planelles, que ha col·laborat de forma totalment desinteressada amb l'associació, així com agrair al comú de La Massana, la cessió de l'espai del Museu del Còmic per poder realitzar aquesta activitat. La intenció de l'associació és continuar amb aquesta activitat a partir del setembre, tot i que encara s'ha d'estudiar com fer-ho i si es podria integrar algun altre jove.

Etiquetes

Comentaris

Trending