Espot presentarà el seu full de ruta a l’elit econòmica barcelonina

'Homologació, obertura i oportunitats' és el títol de la conferència que oferirà el cap de Govern amb les entrades a 50 euros

Cartell anunciador de la conferència de Xavier Espot a Barcelona.
Cartell anunciador de la conferència de Xavier Espot a Barcelona.

Barcelona Tribuna d’Amics del País organitza la conferència i dinar-col·loqui 'Homologació, obertura i oportunitats' amb el cap de Govern,. Xavier Espot Serà l’encarregat de presentar l’acte el president d’Amics del País, Miquel Roca i Junyent. Serà el dijous 2 de febrer i el preu de l'entrada és de 50 euros amb dinar. 

L'objectiu de l'acte, segons els seus organitzadors, és debatre sobre el full de ruta d'Andorra que ha iniciat l'any amb la idea de consolidar el model econòmic de creixement malgrat la inestabilitat del context internacional, la crisi energètica i el comportament de la inflació a l’alça. En aquest sentit, Andorra preveu un creixement del PIB del 5,1% per aquest any.

Amics del País és un dels exemples de com la societat civil organitzada ha estat el motor de creixement de Catalunya. És una corporació històrica que va iniciar les seves activitats l’any 1822. Actualment és una entitat declarada d’interès públic. Durant la seva llarga trajectòria ha participat decisivament en tasques de fort impacte cívic i social, amb iniciatives tan rellevants com la de participar en la fundació de La Caixa.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending