Entra en funcionament la xarxa de caixers compartits 24 hores

S’han instal·lat tres del total d’onze caixers i la resta s’aniran posant en marxa durant els mesos vinents

Un caixer automàtic actual.
Un caixer automàtic actual. ARXIU

Andorra Banking ha iniciat l’activitat de la nova xarxa de caixers pels clients de tots els bancs, distribuïts en diversos punts del Principat d’Andorra. Concretament, dels onze que s’instal·laran ja n’hi ha tres que funcionen. Estaran ubicats a l’avinguda del Consell General 10, al Pas de la Casa, l’avinguda Verge Canòlich 17-19, a Sant Julià de Lòria i a l’avinguda Carlemany 109, a Escaldes-Engordany.

Aquesta iniciativa s’engloba al projecte en el qual han participat totes les entitats bancàries el darrer any, amb l’objectiu de reestructurar la xarxa arreu del país. Així doncs, el projecte respon a una voluntat d’eficiència en la gestió dels caixers, a més de garantir que geogràficament es dóna servei a totes les parròquies. D’altra banda, els caixers integraran els darrers canvis tecnològics per donar un millor servei.

La directora general d’Andorran Banking, Esther Puigcercós, destaca que “els entorns digitals ens ofereixen potencial per adequar la nostra proposta de valor a les necessitats dels clients”.  “També continuem teixint aliances entre les entitats bancàries del Principat per fer més inversions i oferir els darrers canvis tecnològics per donar millor servei”, ha afegit.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending