Emotiu comiat ‘a tot gas’ d’un empresari de la construcció amant de les motos

Toni Navas va morir divendres a 61 anys i ha estat enterrat al cementiri de Santa Coloma després del tribut d’algunes desenes de companys

https://www.youtube.com/embed/iSn7jEpMD80

Les restriccions imposades per la crisi del coronavirus no han impedit que l’empresari del sector de la construcció i conegut amant dels vehicles de dues rodes Toni Navas Torra hagi tingut un emotiu comiat per part d’una bona colla dels seus amics i companys que mirant de mantenir certa, només certa distància, i amb les mesures de protecció facials corresponents han tributat un sentit homenatge al finat.

Navas, de 61 anys, va morir divendres arran d’una fulminant malaltia (res a veure amb la Covid) i va ser inhumat en la més estricta intimitat aquest dissabte al cementiri de Santa Coloma, no pas massa lluny d’on hi ha la nau de Navasfor, l’empresa que havia creat el seu pare en tan què gravera i que ell regentava ara, amb la planta de formigó de l’avinguda Salou com un dels seus màxims exponents, i també amb vincles amb l’empresa L’home del sac.

Algunes desenes d’amics i companys de Navas van voler acomiadar l’empresari en el seu últim trajecte. Just abans d’accedir al cementi, on va ser inhumat en l’estricta intimitat familiar atès que els mandats sanitaris actuals no permeten altra cosa, els companys, proveïts amb les seves motocicletes i degudament formats van fer rugir els vehicles de dues rodes, van donar gas, en passar el cotxe fúnebre. Un fort aplaudiment va acabar d’acompanyar el pas del fèretre d'un home que era un apassionat no sols de les motos, també de quads o buggies.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending