L'EFA organitza un webinar dedicat a l'Aeroport d'Andorra Pirineus

L'aeroport ja està operatiu i té l'objectiu d'apropar Andorra a la resta del món amb vols que uneixin el país amb grans capitals europees i amb altres aeroports de connexió

Cartell del webinar de l'Aeroport d'Andorra Pirineus
Cartell del webinar de l'Aeroport d'Andorra Pirineus EFA

L’Empresa Familiar Andorrana organitza una jornada dedicada a l’Aeroport d’Andorra Pirineu el dia 9 de juliol mitjançant la plataforma Zoom i serà oberta al públic en general.

Quant als continguts del webinar, primer s’analitzarà l’estructura i el marc legal internacional i europeu d’ajuts públics que permetran atreure l’atenció d’operadors i propietaris de companyies aèries i així implementar connexions aeroportuàries regulars. Aquest primer bloc comptarà amb la participació del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, el director general d’Aeroports de Catalunya, Jordi Candela, i la partner de CMS i jurista experta en dret aeroportuari a Brussel·les, Annabelle Lapièce.

Després, es procedirà a debatre el posicionament d’Andorra com a un destí aeroportuari atractiu i accessible, fet que permetria impulsar el turisme i apropar fluxos de persones procedents de mercats d’origen llunyà. A més, s’enfocarà en l’anàlisi de la rendibilitat econòmica dels vols regionals regulars. Participarà la ministra de Turisme, Verònica Canals, el director comercial d’IBERIA Regional Air Nostrum, Juan Corral i el responsable de l’àrea d’anàlisi de competitivitat d’Airbus Helicopters, Antonio Martínez.

Per finalitzar, l’acte de cloenda serà un discurs a càrrec del cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot.

ID de la reunió ZOOM: 847 0635 2136

Comentaris (1)

Trending