Diversand continua difonent el seu projecte i buscant nous socis

L’entitat LGTBIQ+ convoca un pícnic estival aquest diumenge al migdia al Parc Central

L'anunci del pícnic a les xarxes.
L'anunci del pícnic a les xarxes. diversand

La nova junta de Diversand continua buscant fórmules per difondre el seu missatge, el seu projecte i cercar nous suports en forma de socis, fonamentalment. Amb aquest objectiu ha convocat per aquest diumenge al migdia al Parc Central un pícnic estival i divers. Durant la trobada s’exposaran les accions que s’estan duent a terme i les actuacions que es pretenen realitzar en el que queda d’any.

Per a aquelles persones que tinguin intenció d’acudir al pícnic, es demana que es dugui tovallola o manta, menjar i beguda sempre que aquesta no sigui amb alcohol. A la trobada (12 h) s’hi pot acudir tant si s’és soci de l’entitat com sinó, encara que és molt recomanable que aquells que no ho siguin sí que tinguin un interès en fer-se’n.

Encara no està clar en quin punt del Parc Central es farà la reunió-pícnic i per aquest motiu es demana als eventuals assistents que estiguin al cas de la bandera que plantarà el col·lectiu LGBTIQ+ al recinte verd d’Andorra la Vella per fer visible la seva presència.

Comentaris (2)

Trending