La Creu Roja posa en marxa l'espai per les donacions de material escolar

S'ubica a la botiga solidària amb l'objectiu que en la tornada a l'escola cap alumne no tingui tot el que li fa falta

Espai destinat al material escolar.
Espai destinat al material escolar. CREU ROJA

La Creu Roja ha posat en marxa un espai a la botiga solidària per les donacions de material escolar. L'objectiu és que en la tornada a l'escola cap alumne no tingui tot el que li fa falta. L'entitat ja està ajudant actualment unes quaranta famílies a nivell de productes de primera necessitat​.

La posada en marxa d'aquest espai pretén reduir l'impacte que suposa la compra de material escolar que té lloc a principi de curs per part de famílies amb nens i nenes menors d'edat que tenen dificultats econòmiques i que aquesta despesa els suposa un obstacle important, sobretot en aquesta tornada a les aules marcada per la pandèmia del coronavirus.

De pasta i arrossos, l'estoc està molt ben servit, però d'altres productes en falten.

Relacionat

Creu Roja ajuda més de cent persones a través d’una botiga solidària mancada de productes infantils

El material que més es necessita són els llapis, les gomes, els bolígrafs, les motxilles, les ceres de color, les maquinetes, retoladors, estoigs, quaderns, papers i llibretes. La Creu Roja també recorda que per a la botiga calen productes per a la higiene personal o de la llar i,  coses d’infants, com poden ser els bolquers, la llet en pols i les farinetes.

Comentaris

Trending