Conveni entre Unicef Andorra, Re&Wear i VSA Comunicació a favor dels infants més vulnerables

Les entitats han posat a la venda una sèrie de productes per recaptar diners que es destinaran a les campanyes d’ajuda als nens i nenes que més ho necessiten

Imatge de la presentació de la iniciativa
Imatge de la presentació de la iniciativa

Re&Wear, VSA Comunicació i Unicef Andorra han signat avui un conveni de col·laboració posant a la venda una sèrie de productes fabricats per Re&Wear amb lones reciclades cedides per VSA comunicació, apostant així per la sostenibilitat. Una col·lecció de tres models d’articles exclusius: estoig, bossa petita i bossa pel berenar. El 100% del preu de venda, en el cas dels estotjos, i el 35% del preu de les bosses serà a benefici d’Unicef Andorra, que ho destinarà a les campanyes a favor dels infants més vulnerables.

Els productes es podran comprar des de demà divendres directament a la botiga dels Encants d’Unicef -situada al carrer Na Maria Pla, a Andorra la Vella-, que està oberta cada dimarts des de les 16:00 hores i fins a les 20:00 del vespre. Els preus de venda són 6 euros l’estoig, 16 euros la bossa petita i 19 euros la bossa pel berenar.

 

Unicef Andorra ha destacat que el conveni “encaixa a la perfecció” amb el compromís que les tres entitats tenen a favor de la sostenibilitat.

Unicef Andorra ha destacat que el conveni “encaixa a la perfecció” amb el compromís que les tres entitats tenen a favor de la sostenibilitat. “Cal tenir en compte que l’impacte de la crisi climàtica és una amenaça creixent per als infants a Andorra i a arreu del món. Els efectes del canvi climàtic ja s'estan fent notar i són un dels principals reptes que hauran d'enfrontar els joves d’avui i els nens i nenes del futur. Per això, és responsabilitat de tota la societat passar de les paraules a les accions i comprometre’s per canviar la tendència negativa”, han defensat.

La presidenta d’Unicef Andorra, Laura Álvarez ha declarat que “acords com aquest ens ajuden a continuar treballant per millorar la situació dels infants arreu del món i esperem que avui sigui el començament d’una llarga relació pels drets dels nens i les nenes”. Per la seva part, la directora de Re&Wear, Marissa McDonald ha explicat que “estic encantada de poder col·laborar amb projectes que aposten per la sostenibilitat i pels drets dels més petits”. Per últim, el gerent de VSA Comunicació, Antonio Suberviola ha subratllat que “projecte és un pas més en la llarga relació que tenen amb el comitè” i ha mostrat el seu compromís per “aconseguir un món més sostenible”.

Etiquetes

Comentaris

Trending