Andorra la Vella realitza tasques de manteniment al berenador del carrer Gil Torres

Després que els veïns de Ciutat de Valls manifestessin el seu malestar amb la deterioració de l’espai s’han dut a terme algunes accions per part del comú

El berenador de Ciutat de Valls
El berenador de Ciutat de Valls

Al barri de Ciutat de Valls d’Andorra la Vella, concretament al carrer Gil Torres hi ha un berenador on acostumen a passejar els seus gossos els veïns de la zona. El juliol passat, l’Altaveu va publicar el malestar dels residents per la deixadesa de l’espai i, ara per ara, les instal·lacions presenten una millora fruit de les tasques de manteniment realitzades pel comú de la parròquia.

Concretament, s’ha tallat la majoria de les males herbes que creixien per tot el conjunt del berenador, s’ha retirat una de les taules, ja que no era apta per fer-ne un ús correcte, i s’ha arreglat un dels esglaons que hi havia a l’entrada del recinte, ja que tenia un forat amb el qual els usuaris podien fer-se mal.

El berenador de Ciutat de Valls

Relacionat

Malestar per la deixadesa de l’espai per a gossos que hi ha al carrer Gil Torres

Encara així, des del comú encara no s’ha definit si es tracta d’una remodelació, la qual té pendent més millores, o si ha estat una acció aïllada sense cap previsió pel futur. A més a més, l’espai continua sent un dels llocs on alguns ciutadans s’apropen per consumir marihuana.

Comentaris (1)

Trending