Malestar per la deixadesa de l’espai per a gossos que hi ha al carrer Gil Torres

Els veïns del barri de Ciutat de Valls argumenten que fa temps que no es realitza el manteniment necessari i la instal·lació cada vegada està més deteriorada

El berenador de Ciutat de Valls
El berenador de Ciutat de Valls

Alguns veïns d’Andorra la Vella, concretament del barri de Ciutat de Valls han mostrat la seva disconformitat amb l’estat de l’espai pels cans que hi ha al carrer Gil Torres, a tocar del carrer Bonavista. La instal·lació en qüestió s’ha anat degradant al llarg dels anys i ara per ara no és un lloc segur pels gossos.

Els usuaris argumenten que tant les tanques com les taules estan deteriorades, la porta d’entrada està trencada, proliferen les males herbes -algunes punxen- i hi ha brossa per tot arreu. Fins i tot s’ha convertit en el lloc de reunió dels fumadors del barri, i no precisament de tabac. No se’ls pot culpar, les autoritats no treuen el cap per allà.

Els ciutadans del barri també han explicat a l’Altaveu que no sempre ha estat així, però per algun motiu es va abandonar i els hi agradaria poder gaudir amb les seves mascotes d’un espai més segur, sobretot tenint en compte les poques parcel·les que hi ha al país.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending