Els comerciants de Riberaygua i Travesseres demanen més zones de vianants

Amb l’exemple de l’èxit de la reforma del carrer Callaueta al cap, la presidenta de l’associació que aplega les botigues del barri, Rosa Pascuet, destaca que el barri permet més espais d’aquest tipus

Marsol, amb el cap de Govern, Xavier Espot, passen al costat d'una terrassa al carrer Callaueta.
Marsol, amb el cap de Govern, Xavier Espot, passen al costat d'una terrassa al carrer Callaueta. G. P.

Amb la posada en marxa de Vivand i els carrers de Prada Ramon recentment inaugurats, les zones de vianants van guanyant terreny mica en mica, també en aquest barri. Tot i això, els comerciants demanen que se n’obrin de noves, perquè hi ha possibilitats perquè es facin.

Tot i que les xifres de vendres als comerços de la temporada d’estiu no han estat precisament massa bones, ja que molts turistes passegen més que no pas compren, la presidenta de l’associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, ha reconegut que la recent obertura de carrers de vianants al barri, com és el cas del carrer Callaueta, ha donat més dinamisme a la zona.

“Ens han donat una mica de frescor, hi ha una mica més de vida, això és cert, hi ha terrasses i els nens poden jugar i tots plegats passejar, tot i que esperem que en el futur hi hagi més espais per a vianants perquè el barri ho permet”, ha vaticinat.

Per la seva banda, la presidenta de l’associació Eix Central, Sonia Yebra, ha comentat que cada zona ha de valorar si li interessen més zones de vianants o no. En el cas de les avingudes de Meritxell i Carlemany, “la valoració és bona, perquè ens hem adaptat i millorat l’oferta, i per això funciona millor”.

Presentació de l'esdeveniment d'inauguració del carrer Callaueta.

Relacionat

Els comerciants del carrer Callaueta esperen reviure la zona, ara exclusiva per a vianants

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending