Els comerciants del carrer Callaueta esperen reviure la zona, ara exclusiva per a vianants

Aquest cap de setmana s’inaugurarà l’actuació urbanística portada a terme pel comú i es celebraran diferents esdeveniments com a crida perquè la gent acudeixi

Presentació de l'esdeveniment d'inauguració del carrer Callaueta.
Presentació de l'esdeveniment d'inauguració del carrer Callaueta.

Amb la inauguració de l’actuació urbanística al carrer Callaueta, els comerciants esperen recuperar-se de la crisi que ha suposat la pandèmia i fer d’aquesta via un nou punt de referència per a fer compres, sobretot per als andorrans. El pròxim cap de setmana, dies 12 i 13 de juny, es portaran a terme diversos esdeveniments per a tota la família, que serviran com a crida per a conèixer el nou estat del Callaueta. Tots els actes han estat organitzats per voluntat dels comerciants, en col·laboració amb l’Associació Riberaygua i Travesseres i el comú d’Andorra la Vella.

“Potser es veu com l’avinguda Meritxell es recupera i sembla que el comerç ja està salvat, però nosaltres estem al darrere i continuem necessitant ajuda per tirar endavant”, afirmava Rosa Pascuet, presidenta de l’associació Riberaygua i Travesseres. “Abans teníem un carrer obscur i ara és molt més ampli, amb molta més llum. Tenim un futur pròxim molt bo i estem molt il·lusionats, sembla que comencem a sortir d’aquesta part tan negra”.

Mertixell López, consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial, ha explicat que aquest cap de setmana serà “un esdeveniment de dinamització comercial amb espectacles per donar el tret de sortida aquesta actuació urbanística”. Durant tot el dissabte, 12 de juny, i al matí del diumenge, 13 de juny, tindran lloc al carrer diferents activitats com música en directe, una cercavila de flors o una masterclass de fitness. Seran totes gratuïtes, tot i que per a la masterclass hi haurà un aforament de 20 persones.

L’actuació al carrer Callaueta s’emmarca dins de les polítiques de pacificació engegades pel comú els darrers anys. A més, es tracta d’una manera de fomentar la connexió entre aquesta via i l’eix comercial de Mertixell. Concretament, al Callaueta es concentren més de 600 negocis, entre comerços i diferents establiments. Pascuet ha assegurat que ja s’hi treballa per fer més accions al carrer, així com es col·labora amb l’agrupació del Boulevard del Fener. “La pandèmia ens ha unit molt a tots els comerciants”.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending