La carretera del Montlluís a Perpinyà es reobrirà el pròxim dimarts

La via va quedar intransitable el mes de febrer per la deformació que va patir la calçada per un moviment de terres

Una part de la calçada que s'ha hagut de refer.
Una part de la calçada que s'ha hagut de refer. PRÉFECTURE DES P.O.

La RN-116 que permet desplaçar-se d'Andorra a Perpinyà passant per Puigcerdà es tornarà a obrir el pròxim dimarts a partir de les cinc de la tarda segons ha informat, aquest dissabte, en un comunicat la prefectura dels Pirineus Orientals. La carretera va quedar intransitable el mes de febrer per la deformació que va patir la calçada per un moviment de terres a la població de Sauto.

En el comunicat s'explica que malgrat les pluges dels darrers dies, els treballs han pogut continuar amb normalitat. Hi treballen cinc empreses en els sectors de Pallat i Riubanys sota la gestió de la direcció de carreteres del sud-est. La via es va tallar després que el trencament d'una canonada provoqués un moviment de terres que va deformar la calçada i l'aparició d'esvorancs.. Les intenses pluges de la tempesta Glòria van provocar l'acumulació de fang al canal de Canaveilles que van obstruir una canonada, la qual cosa va fer que l'aigua baixés per la muntanya i es filtrés a la carretera.

El tancament de la carretera va coincidir amb un període de vacances escolars a França i amb molta afluència a les estacions d'esquí de la zona, la qual cosa va provocar l'enuig dels responsables de les pistes i també dels comerciants de la població del Pas de la Casa.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending