El carnaval arriba a l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes amb vuit comparses

És l'acte central de la celebració a les dues parròquies i s'ha tancat amb una botifarrada a la plaça del Poble

Una de les comparses participants a la rua.
Una de les comparses participants a la rua. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

La desfilada conjunta de carnaval d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany ha tornat aquest dissabte després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia. Hi han participat vuit comparses que han fet el recorregut des del Parc de la Mola passant pels carrers de la Constitució i del Parnal, avinguda de les Escoles, avinguda Carlemany i avinguda Meritxell. La rua ha seguit cap a la plaça Guillemó per finalitzar a la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella.

La rua és l’acte central de la celebració de Carnaval a les dues parròquies. En acabar la desfilada hi ha hagut una botifarrada per a tots els participants a la plaça del Poble i l’actuació de les comparses que participin al concurs de coreografies a la sala Consòrcia del Centre de Congressos.

Els actes de celebració del Carnaval a les parròquies centrals van començar amb la penjada del Carnestoltes.  El programa també inclou un espectacle infantil el dilluns 20 a la sala d’actes d’Escaldes-Engordany (17.30 h), i l'endemà, el judici i la crema del Carnestoltes a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany a partir de les 19 hores i amb les actuacions de l’Esbart Santa Anna d’Escaldes-Engordany i l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella.

Comentaris (2)

Trending