Canillo, Encamp i la Massana s'adhereixen al moviment Viles Florides

La parròquia encampadana ha estat guardonada amb quatre Flors d'Honor

Comentaris

Els components de l'equip de jardineria del comú d'Encamp.
Els components de l'equip de jardineria del comú d'Encamp. COMÚ D'ENCAMP

La presidenta de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), Mercè Martínez, ha destacat la internacionalització del moviment amb la incorporació de tres parròquies andorranes a Viles Florides. Es tracta d’Encamp, La Massana i Canillo. “Aquest salt al país andorrà reflexa la  voluntat de Viles Florides de continuar creixent i apostant pel verd com a forma de millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans, fent més verds, amables i sostenibles els nostres pobles i ciutats”.

Encamp ha obtingut aquest divendres el guardó com a Vila Florida 2020 amb la qualificació de 4 Flors d'Honor en reconeixement a la seva tasca per a la millora de l'espai urbà. Ha entrat al grup dels millors guardonats, ja que les 5 flors d'honor no s'han atorgat encara mai a cap municipi de Catalunya ni parròquia d'Andorra.

La gala d'entrega de premis s'ha realitzat a través del canal de yotube, per motius de prevenció sanitària per la Covid-19, i s'han fet públics els guardons atorgats als 13 nous municipis i parròquies que s'han adherit i s'han pogut avaluar durant el 2020.

El conseller d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba, ha expressat la seva satisfacció pel reconeixement rebut i ha volgut agrair a tot l'equip comunal, i en especial al servei de jardineria, "el mèrit d'aquest resultat és de tot l'equip que cada dia, i molt aviat cada matí, es preocupa que tot l'entorn estigui cuidat, net i de fer un gestió sostenible de les nostres zones verdes i urbanes". Andreu Riba ha explicat que "el premi és un incentiu més per seguir invertint en zones de la parròquia que encara necessiten millores".

Comentaris

Trending