Campanya de sensibilització per lluitar contra la LGTBI-fòbia

El Govern, juntament amb l'associació Diversand, impulsen cinc accions claus per fer visible la diversitat afectivosexual i de gènere i lluitar per la igualtat i no-discriminació

Diversos components de Diversand al pas de vianants.
Diversos components de Diversand al pas de vianants. Pilar Candel

Com cada any el 17 de maig es commemora el dia contra LGTBI-fòbia i l'executiu s'hi suma a la causa amb cinc accions per fomentar una inclusió real i la no-discriminació per motiu d'identitat de gènere i orientació afectivosexual.

El 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra la lesbofòbia, l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia i el Govern s‘hi suma amb una campanya de sensibilització amb la voluntat de donar visibilitat a la diversitat afectivosexual i de gènere i lluitar per la igualtat i no-discriminació.

Entres les cinc accions clau, destaquen la xerrada I tu, com corres? El gènere i la diversitat LGTBI en l’esport que tindrà lloc avui a les 18.30 hores a l’Hotel Rosaleda, així com es difondrà el vídeo del Consell d’Europa As we stand against discrimination, traduït al català, i, alhora, es publicarà a la pàgina web d’Afers Socials el Pla Estratègic LGBTI del Consell d’Europa traduït també al català. A més, entre el 17 i el 21 de maig s’incorporarà la frase 17-M: Estimant la diversitat LGBTI+ als panells lumínics de circulació del país, en diferents idiomes. Finalment, es publicarà un cartell amb la frase 17 de maig, Dia internacional contra la LGBTIfòbia #estimant la diversitat, en diferents marquesines repartides a diverses localitzacions del centre d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany.

L'objectiu de les iniciatives és fomentar una inclusió real i la no-discriminació per motiu d'identitat de gènere i orientació afectivosexual. Alhora, es busca apropar la realitat, amb els obstacles i reptes, que viuen les persones LGTBI+.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending