La campanya de la Creu Roja recull més de tres tones d’aliments

Els ciutadans han efectuat unes 3.000 donacions a dinou centres comercials durant el passat cap de setmana

La botiga solidària de la Creu Roja.
La botiga solidària de la Creu Roja. ALTAVEU

La campanya solidària de la Creu Roja ha recollit més de tres tones d'aliments i de productes d'higiene durant la campanya que s'ha efectuat aquest cap de setmana a dinou centres comercials. S'han dut a terme unes 3.000 donacions i la campanya es mantindrà alguns dies més.

S'han recollit principalment productes d'higiene -paper wc, compreses, espuma d'afaitar, detergent, rentavaixelles o bolquers-i, a banda de productes amb caducitat llarga com arròs, galetes o pasta. No s'acceptaven aliments frescos ni ous, làctics i congelats.

L'objectiu de la campanya és omplir el magatzem durant, almenys, sis mesos tot recordant que la botiga solidària de la Creu Roja, és fonamental per a les persones amb menys recursos del país, però no només, ja que la pandèmia de la Covid-19, com el conflicte d'Ucraïna i la crisi energètica i econòmica, ha provocat dificultats a altres famílies.

L'entitat preveu que aquest hivern serà dur i no descarta més accions com la d'aquest cap de setmana passat per arribar a totes aquelles famílies necessitades. La Creu Roja va obrir l'estiu del 2020 la botiga solidària a Andorra la Vella.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending