Cable Mútua posa en marxa el 18 de gener una plataforma televisiva per Internet

La divisió de telecomunicacions de la Mútua Elèctrica de Sant Julià oferirà quatre paquets diferents als quals podrà accedir-hi la totalitat dels residents al Principat

Cable Mútua esdevé, almenys pels continguts televisius, AndorraeTVeu.
Cable Mútua esdevé, almenys pels continguts televisius, AndorraeTVeu.

Cable Mútua, la divisió de telecomunicacions de la Mútua Elèctrica de Sant Julià, posarà en marxa el 18 de gener la primera plataforma televisiva privada per Internet. AndorraeTVeu és la denominació de la proposta que a final de l’any que ve hauria de rellevar del tot l’actual oferta televisiva per cable. La companyia laurediana oferirà quatre paquets diferents, farà una aposta per la producció local sempre que es pugui i mirarà de diferenciar-se de l’oferta d’Andorra Telecom, a qui fa mesos ja se li hauria informat de la iniciativa.

Cable Mútua ha comunicat aquest dimecres als seus abonats actuals la novetat. “Durant el primer trimestre de l’any vinent farem una campanya per que tots els abonats de Cable Mútua actuals, puguin fer el traspàs a la nova aplicació. Per tal de poder realitzar-ho, únicament es necessari tenir Internet (wifi) a casa, per que pugui funcionar la nova aplicació”, que ha de ser accessible en els dispositius Android i iOs i en la majoria de les Smart TV, segons que han explicat fonts de la companyia, que està molt entusiasmada amb la nova proposta.

L’oferta de canals serà molt semblant a l’actual de Cable Mútua però amb noves funcionalitat d’enregistrament, qualitat i serveis afegits propis a l’aplicació que funciona amb tots els dispositius Android i iOS, segons la informació de la companyia, que deixa clar que els abonaments d’AndorraeTVeu seran més econòmics que els actuals de Cable Mútua. També estarien, almenys ara per ara, per sota de les tarifes que planteja Andorra Telecom.

Hi ha quatre paquets: el bàsic, amb els canals més generalistes, una setantena, i a raó de 4,95 euros + IGI el mes; el premium, que a la setantena llarga de canals generalistes n’hi inclou trenta més de més específics a raó de 12,95 euros + IGI el mes; el canal futbol, que per 14,90 euros + IGI el mes permetrà veure els 2 canals de la LaLiga (espanyola) i finalment el paquet premium total, que suma els tres anteriors a raó de 22,90 euros + IGI.

Comentaris (4)

Trending