Bomosa estrena l’espai 'coworking' al centre d’Andorra la Vella

Tots els beneficis que generi seran destinats a accions solidàries al Principat, a través del programa BOMOSA Fundació

Una part de l'interior de l'espai coworking
Una part de l'interior de l'espai coworking BOMOSA

HiveFive by Bomosa estrena un edifici de sis plantes de cowork amb 160 punts de treball, 16 sales de reunions, dos espais per actes i presentacions, un multi-espai i una terrassa exterior. Els espais es poden llogar per migdies, dies sencers, setmanes i mesos.

Aquest noi espai compta amb tots els serveis necessaris per acollir, principalment, autònoms, startups i micro-empreses andorranes, en un entorn que compta amb wifi d’alta velocitat, aigua osmotitzada i cafès inclosos. A més, en funció de la modalitat de l’espai que es lloga, s’inclou també taquilla personal i servei de fotocopiadora, escàner i impressora.

Els responsables de l’espai organitzaran reunions mensuals amb l’objectiu que els seus clients comparteixin experiències, opinions i consell i s’ajudin els uns als altres. A més, oferiran Servei de mentoria i finançament mitjançant el Club de Membres, que és un grup exclusiu d’inversors, fundadors i consellers delegats d’empreses d’Andorra i d’arreu que formaran part de l’ecosistema.

L'espai coworking s'ha adaptat a totes les mesures de seguretat i higiene amb motiu del coronavirus

El fundador de BOMOSA, Turi Mora, ha explicat que “tots els beneficis empresarials que generi el coworking es destinaran a accions solidàries filantròpiques al Principat d’Andorra, a través dels programes de BOMOSA Fundació”, qui també ha destacat que el nou espai s’ha adaptat a les mesures de seguretat i higiene que s’han implementat amb motiu del coronavirus, per poder convertir-se en un espai ‘Covid Ready’, seguint les indicacions del Govern d’Andorra.

Per últim, també s’ofereix formació als seus clients a través de tallers especialitzats per a emprenedors i empresaris, els quals també tenen accés prioritari a un calendari d’esdeveniments, formacions i bootcamps. A finals de juliol, s’inaugurarà la terrassa de la mà de ‘BIOBIO by BOMOSA’, ‘SANTAGLORIA Bakery’ i ‘Café MAURICE’.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending