Vehicles beneïts per celebrar Sant Cristòfol

L’església d’Anyós (La Massana) i el carrer Prat del Riu, davant del comú de Canillo, han aplegat cotxes, motos, bicicletes i, fins i tot, autocars per commemorar el patró dels automobilistes

Comentaris

Els cotxes han passat per la benedicció del mossèn d'Anyós.
Els cotxes han passat per la benedicció del mossèn d'Anyós.

Aprofitant la festivitat de Sant Cristòfol, les parròquies andorranes han celebrat la benedicció dels vehicles com a acte central, especialment el poble d’Anyós, en una trobada que ha iniciat amb el repic de campanes per part de la canalla del poble, la tradicional missa en honor al patró dels automobilistes i ha posat la cloenda amb un aperitiu popular.

Els cònsols i consellers massanencs han participat en la festa d’Anyós, que ha començat amb el repic de campanes i la tradicional missa en honor de Sant Cristòfol, patró dels automobilistes. Després de l’aperitiu popular, amb força assistència tant de la gent del poble com d’altres punts de la parròquia, s’ha procedit a la benedicció.

La cònsol major, Eva Sansa, ha assistit a la benedicció amb la seva motocicleta, i el cònsol menor, Roger Fité, ha passat amb el seu cotxe, juntament amb la consellera de Dinamització i d’Educació, Joventut i Esports, Bet Rossell. S’hi han aplegat tota mena de vehicles, des de cotxes a motos o, fins i tot, autocars. A la parròquia de Canillo també hi ha hagut una gran afluència de bicicletes.

Comentaris (3)

Trending