Els bars, molestos pel canvi en la compra de loteria

Hi ha locals que després de l’anunci de l’executiu ja tenen clar que no en vendran més, altres que encara estan en període de reflexió i un darrer grup que, tot i no estar d’acord amb la decisió, es resignen i compraran als establiments autoritzats per continuar oferint el servei als clients

Dècims de loteria exposats a un establiment.
Dècims de loteria exposats a un establiment. ARXIU

Malestar i resignació; aquestes serien les dues paraules que definirien el sentiment dels responsables de bars i restaurants que, a partir de l’1 d’agost, només podran comprar els productes de la  Societat Espanyola de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE). que ofereixen als seus clients en els 4 establiments que han obtingut la seva llicència al Principat, com va informar aquest dimecres el ministre Portaveu, Eric Jover, després del Consell de Ministres.

L’anunci de l’executiu ha estat rebut amb certa mala maror entre els establiments que tenen llicència de classe H, és a dir aquells amb permís per tenir jocs d’atzar com a “activitat accessòria”. Des de l’anunci, les decisions poden ser diferents en funció de cadascun, però el malestar i la resignació és el denominador comú en tots ells.

Dècims de loteria espanyola.

Relacionat

Bars i altres locals que venguin loteria espanyola només podran comprar-la als despatxos del país

La decisió, en alguns casos, ha agafat desprevinguts als locals que en els pròxims dies prendran la decisió sobre que fer. En altres casos, ja ho sabien i, per tant, han tingut temps de reflexionat i ja tenen la decisió presa. “Deixaré de vendre loteria", han assegurat des d’un bar a Encamp, altres per exemple, com un de Sant Julià, “en continuarem oferint comprant els números a l’administració”, això si, lamentant que obligatòriament hagi de seguir aquest camí.

A banda d’aquest punt, la incertesa entre bars i establiments és com anirà la implantació d’aquesta nova mesura, fruit del conveni signat ara fa uns anys pel Consell Regulador del Joc (CRAJ) i SELAE, i com seran d’àgils els tràmits i la consecució del producte. El que sí que tenen assumit és que, a partir d’ara, “no podrem oferir el mateix número de sempre”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending