El bar de Santa Coloma que va tancar per la Covid torna a alçar la persiana

Els responsables del Bar Pontones han celebrat aquest dimarts que totes les proves de detecció ràpida del coronavirus han confirmat el negatiu a la malaltia que ja hi havia hagut la setmana passada

Una imatge del Bar Pontones, a Santa Coloma.
Una imatge del Bar Pontones, a Santa Coloma. BAR PONTONES

Puntuals a les 7 del matí els responsables del Bar Pontones, a Santa Coloma, preveuen obrir les portes novament aquest dimecres. Com esperaven, com desitjaven, la segona prova de detecció ràpida a la qual s’han sotmès els encarregats d’un dels establiments de més requesta al carrer Prat del Cedre i voltants d’Andorra la Vella, ha confirmat el primer negatiu a la malaltia. Per tant, tornen a la feina.

Ho han anunciat a través de les xarxes socials com ho van fer la setmana passada quan van informar que per precaució i seguint la normativa s’estimaven més tancar uns dies. La causa? Un client que alhora és la parella d’una de les empleades havia donat positiu per Covid. I com que la família que regenta el bar és, alhora, amiga de la parella hi havien estat junts el cap de setmana previ a la detecció de la malaltia en l’home, van preferir confinar-se.

El cartell que el mateix establiment publicita a les xarxes socials.

Relacionat

Un bar de Santa Coloma anuncia que tanca pel positiu d’un client

Ja les proves que es van fer en aquell moment van donar negatiu. Però com que la incubació de la Covid és una mica llarga, van estimar-se més seguir els protocols i tenir el doble negatiu. Aquest dilluns es van tornar a sotmetre’s a les proves i avui han tingut els resultats. Ni rastre del coronavirus. Per tant, demà tornen a aixecar la persiana confiant en el retorn de la clientela i en què el client-amic que es va contagiar superi ben aviat el virus.

Expliquen des del bar, que l’home va tenir simptomatologia, que per això va acudir a l’hospital d’Urgències, però que ha millorat molt en aquesta setmana. La febre, el mal de cap i el malestar generalitzat que patia han remès. Ara falta que dilluns que ve les proves que li facin permetin confirmar que ha negativitzat el coronavirus. En aquest cas, haurà de continuar esperant. Als responsables del Pontones no els cal esperar més. Aquest dimecres obren.

Comentaris (2)

Trending