Un bar de Santa Coloma anuncia que tanca pel positiu d’un client

L’establiment, a la zona del Prat del Cedre, ha decidit no obrir durant una temporada per prevenció tot i que les proves fetes fins ara als possibles contactes del contagiat han donat negatiu

El cartell que el mateix establiment publicita a les xarxes socials.
El cartell que el mateix establiment publicita a les xarxes socials.

És un dels focus de preocupació de l’autoritat sanitària més enllà de l’hotel on feia la remodelació la colla d’obrers dels quals com a mínim tres van donar positiu per coronavirus. Un bar de Santa Coloma ha anunciat sense vergonya que tanca temporalment per precaució donat que un dels clients -no ha transcendit si un dels obrers, tot i que és un establiment que efectivament acull operaris de l’obra- ha estat diagnosticat amb Covid-19.

Els missatges que està fent circular a través de les xarxes socials i altres canals de comunicació l’establiment en qüestió, situat a la zona del Prat del Cedre de Santa Coloma, explica que "després de la detecció d'un client amb Covid-19 confirmat, hem decidit tancar temporalment el nostre restaurant per prevenció davant el contagi d'aquest i garantir la seguretat als nostres clients i treballadors”.

Els responsables del local deixen clar que han donat negatiu a les proves de detecció ràpida però que s’estimen més ser cautelosos i seguir al peu de la lletra els protocols

També es deixa clar i s’informa que “després d'haver-nos sotmès tots els possibles involucrats a la prova de la Covid-19, el resultat ha estat negatiu, però preferim curar-nos en salut i seguir amb el protocol establert pel Govern d’Andorra”. Segons les fonts consultades, dilluns aquestes persones tornaran a ser sotmeses a una prova de detecció ràpida del coronavirus i, en principi, si la situació no va a més el local tornaria a la normalitat tot i que amb les degudes proteccions.

El bar en qüestió té una clientela fidel del país. En tots dos casos és força voluminosa, per la qual cosa l’estudi epidemiològic està sent molt intens. No es pot dir complicat, però sí que està donant molta feina als analistes del ministeri de Salut. De fet, han admès les fonts, el cas preocupa atès que per aquell local hi ha passat molta gent però vist que totes les proves que s'han anat fent han donat negatiu es dona per fet que la situació està del tot controlada. Fonts de l'establiment han explicat que compleixen totes les mesures de seguretat i prevenció i han recalcat que tots els treballadors han donat negatiu.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending