Autea utilitzarà les instal·lacions de l'espai Ingeni Coworking

El conveni signat aquest dijous afavorirà nous intercanvis, aprenentages i experiències innovadores i beneficioses per les dues parts

Antoni Viola i Joan Prat, d'Ingeni Coworking amb la presidenta d'AUTEA, Inés Martí en la signatura del conveni.
Antoni Viola i Joan Prat, d'Ingeni Coworking amb la presidenta d'AUTEA, Inés Martí en la signatura del conveni. AUTEA

L'espai de coworking i ecosistema d'emprenedoria, Ingeni Cw, i l'Associació d'afectats d'autisme d'Andorra (Autea) han signat aquest dijous un acord que permetrà a l'entitat gaudir de les instal·lacions del centre de treball, així com que els treballadors que hi hagi a l'espai també puguin col·laborar amb l'associació. L'espai consta de diferents llocs de treball compartits, despatxos privats, sales de reunions i un auditori per a conferències.

L'objectiu d'Ingeni Cw és que la seva activitat tingui un impacte positiu a la societat ajudant a transformar el model econòmic i ajudar a resoldre problemes socials i mediambientals. Per tant, expliquen que volen ajudar a associacions del país, i Autea, com a defensora dels drets de les persones afectades d'un trastorn de l'espectre de l'autisme, s'alinea amb aquest propòsit.

Autea ha agrait, per mitjà d'un comunicat, aquesta oportunitat de desenvolupar la seva activitat social en aquest espai perquè afavorirà nous intercanvis, aprenentages i experiències innovadores i beneficioses per les dues parts.

Etiquetes

Comentaris

Trending