L’Aston Martin ‘andorrà’ enganxat entre piquets a Estònia que dóna la volta al món

Es tracta d’un dels molts vehicles que es posen a nom d’empresa i que mai més passen pel Principat i que un compte de Twitter ha viralitzat gràcies a la seva matrícula: PB 007

WhatsApp Image 2023 07 25 at 08.
WhatsApp Image 2023 07 25 at 08.

Una matrícula cridanera (PB 007), un cotxe de luxe i el fet de quedar enganxat entre piquets en un carrer a l’accés de la zona diplomàtica de Tallin, a Estònia, han tornat viral una imatge d’un Aston Martin matriculat al Principat. Unes cinc mil persones han vist la imatge del vehicle, que està a nom d’una societat radicada a Andorra i de la qual ben poca cosa se’n sap.

L’Aston Martin DBX va quedar travat en elevar-se un piquet d’aquests que hi ha en alguns punts on el pas és preferent per a vianants i només s’hi pot passar en comptades ocasions en vehicle. Malgrat que la placa de matrícula pot generar alguns dubtes, les fonts oficials consultades al Principat asseguren que coincideix la numeració especial de la placa amb el model del cotxe.

WhatsApp Image 2023 07 25 at 08.12.22
Els efectes del cop amb el piquet.

El turisme de luxe està a nom de la societat Casamanya AMD SLU. Es tracta d’una companyia d’inversió estrangera, una modalitat que s’ha tornat més habitual del que sembla. Aquests vehicles es matriculen al Principat per una qüestió impositiva i mai més tornen a passar per Andorra. Només si cal fer alguna qüestió burocràtica. Però normalment se n’encarreguen fiscalistes.

La foto no és pas actual. Ha anat circulant per varis fòrums en les xarxes socials. I el fet que hagi acabat apareixent en un compte especialitzats en piquets a la via pública, per aquelles coses del destí i de l’estiu l’han convertit en viral. Segons que ha pogut comprovar l’Altaveu, però, la imatge com a mínim té un any d’antiguitat.

Comentaris (12)

Trending