L’Aquaparc de l’Estadi Comunal obre les portes als infants

La instal·lació lúdica estarà en funcionament fins al 15 d’agost amb un límit d’aforament, per la qual cosa es recomana fer la reserva prèvia de l’entrada

Un grup d'infants gaudint de l'Aquaparc
Un grup d'infants gaudint de l'Aquaparc Comú d'Andorra la Vella

L’Aquaparc d’estiu, situat a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila s’ha posat en marxa aquest dimarts per segon any consecutiu. La instal·lació estarà en funcionament fins al 15 d’agost, de dimarts a dissabte des de les 10:30 del matí a les 13:45 hores i des de les 15:00 de la tarda fins a les 19:00 del vespre. A la parada del migdia s’aprofitarà per realitzar una desinfecció dels espais.

Aquest any s’han habilitat dos espais diferenciats amb inflables d’aigua, tallers i jocs d’aigua per garantir la distància de seguretat entre els grups d’usuaris. A més, l’aforament de les instal·lacions està limitat com a mesura de prevenció per prevenir el coronavirus i s’han establert dos torns d’un màxim de dues hores per als infants que hi vagin al matí, i dos torns més a la tarda. Així doncs, es recomana reservar prèviament l’entrada per internet a gatzara.com (de 2 euros o gratuïta per als menors de 4 anys) o bé per telèfon al 630219.

D’altra banda, els usuaris han de dur roba de bany per accedir a l’Aquaparc i, a més a més, els menors de 12 anys han de fer-ho acompanyats d’un adult. Es preveu que la participació diària màxima sigui de 160 infants (4 torns diaris amb un màxim de 40 infants, 20 alhora en cadascuna de les dues zones de jocs).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending