L’app Safe365 incorpora una polsera intel·ligent per detectar ràpidament el coronavirus

El servei, enfocat per als més grans, estarà disponible en les pròximes setmanes i tindrà un preu entre els 20 i 25 euros mensuals

Comentaris

Un reclam de l'aplicació.
Un reclam de l'aplicació.

L’aplicació d’atenció Safe365 incorporarà una polsera intel·ligent per mesurar la freqüència cardíaca, la temperatura corporal i la saturació d’oxigen en sang dels més grans, fent possible la detecció de símptomes prematurs de coronavirus. D’aquesta manera, les famílies veuran en temps real tots els paràmetres mèdics al seu telèfon mòbil.

Aquestes polseres monitoren pràcticament totes les hores i activitats del dia per realitzar un seguiment i anàlisis del son, així com les funcions esmentades abans. D’aquesta manera, Safe365 ha aprofitat per oferir un control més precís de l’estat de salut dels nostres avis i reduir la preocupació de les famílies durant la pandèmia. “Amb la COVID-19, ens preocupem encara més pel benestar dels nostres grans. Tenir una eina que ens permeti saber com estan dia a dia significa molt per a les famílies”, comenta Guillem, fundador de l’empresa.

Safe365 és una aplicació per tenir cura de la gent gran que va aconseguir més de 6 milions de descàrregues durant el confinament. A través de l’aplicació, els familiars poden conèixer la localització dels seus grans, rebre alertes de seguretat (com ara quan surten de casa), vigilar l’estat de la bateria del telèfon, saber quants passos han caminat i fins i tot saber el nivell de felicitat. 

A través de la integració d'una polsera intel·ligent, la companyia busca oferir als usuaris més detalls sobre la salut dels seus familiars i proporcionar una manera efectiva que permeti detectar símptomes de coronavirus i actuar amb més anticipació en benefici de la persona gran. Aquesta eina s’incorporarà en les pròximes setmanes en una pla de subscripció mensual en l’aplicació i el preu oscil·larà entre els 20 i 25 euros al mes.

Etiquetes

Comentaris

Trending