L’andorrana Angie Millán vol persuadir els ‘coaches’ de ‘La Voz’

La cantant de 19 anys ha superat tres càstings i participarà en les audicions a cegues interpretant una cançó en homenatge al seu pare

La cantant andorrana Angie Millán
La cantant andorrana Angie Millán

La cantant Angie Millán té 19 anys i participarà en la nova edició del ‘talent show’ d’Antena 3, ‘La Voz’. Ha superat les diverses fases del càsting i participarà en les audicions a cegues amb l’objectiu que Antonio Ororzco, Luis Fonsi, Pablo López i Malú, els ‘coaches’ d’enguany premin el botó i la vulguin per al seu equip. El programa comença les seves emissions aquest mateix divendres, però encara no hi ha la data d’emissió de la gala amb la participació de l’andorrana.

Canta des dels onze anys. Va començar estudiant guitarra, però “el professor em va dir que havia de cantar”. Fins a un any no es va apuntar a les classes de cant i el 2022 ja va intentar participar en el programa televisiu, però la mort del seu pare ho va truncar tot i “el càsting no em va sortir massa bé”.

Un any després, Angie vol demostrar les seves del que és capaç. Ha hagut de superar tres fases. Primer va enviar un vídeo a l’organització i després ha hagut de passar dues proves presencials a Barcelona i Madrid.  “Aquest any he anat molt motivada i això m’ha portat fins aquí”, ha expressat. Ha estat seleccionada per a les audicions a cegues a cegues. L’objectiu serà persuadir amb la seva veu als ‘coaches’ que en aquesta ocasió són els cantants Luis Fonsi, Malú, Pablo López i Antonio Orozco.

Les emissions de ‘La Voz’ comencen aquest divendres, però encara no s’ha confirmat la data en què sortirà la cantant andorrana. Interpretarà una cançó en homenatge al seu pare, tot i que no es pot desvetllar el títol. L’objectiu és que un dels entrenadors premin el botó i la vulguin al seu equip. “M’he presentat al concurs per arribar el més lluny possible. El fet de tenir l’oportunitat d’anar a un escenari com el d’Antena 3, per mi ja és increïble”, ha manifestat.

El periodista d’RTVA, Oliver Jaén va superar les audicions a cegues l’any passat i cal recordar que en la versió infantil, les germanes Molly & Shelly també hi van formar part.

Etiquetes

Comentaris

Trending