Afluència massiva i carros plens a vessar en la liquidació del Punt de Trobada

El primer dissabte després de l'anunci de grans descomptes provoca un pelegrinatge de visitants al centre comercial lauredià

Comentaris

Una dona amb tres carros de la compra plens com un ou aquest dissabte al Punt de Trobada.
Una dona amb tres carros de la compra plens com un ou aquest dissabte al Punt de Trobada. Altaveu

El primer cap de setmana de liquidació al Punt de Trobada ha estat presidit per una massiva afluència de compradors i per la gran quantitat de productes que han adquirit, aprofitant els preus baixos. El centre comercial va iniciar una una campanya publicitària en els mitjans de comunicació i a les xarxes socials on s’informa del tancament i es recorda que s’ha iniciat la liquidació total “amb preus increïbles”. També s’informa als majoristes que poden gaudir d'uns preus especials.

El centre comercial tanca les portes el 25 de novembre i disposa d'un voluminós estoc de productes, al gran magatzem que hi ha a l'establiment i en dues naus d'emmagatzematge a la Comella i a Aixovall. Per poder desprendre's del màxim nombre d'articles s'ha iniciat la liquidació total que està tenint una extraordinària acollida. Precisament, un dels arguments exposats de manera reiterada per l'actual explotador de l'establiment de Sant Julià de Lòria per endarrerir el desallotjament ha estat la gran quantitat d'estoc acumulat.

Des de primera hora del matí d'aquest dissabte ja hi havia força gent i els clients s'han anat incrementat amb el pas de les hores. Durant alguns moments hi havia cua a la rampa per accedir a l'aparcament cobert de 1.000 places i la concentració a les caixes era considerable.

Molts clients aprofitaven els descomptes per adquirir productes nadalencs com figures o ornaments. La major part del públic eren espanyols i francesos. També es posaran a la venda elements de l’establiment com prestatgeries i altres equipaments. Tot i l'afluència l'obertura de moltes caixes ha impedit que es formessin grans cues.

El Punt de Trobada va obrir l'1 d'agost del 1990 i sempre s'ha caracteritzat pels seus preus baixos. Abans d'abaixar definitivament la persiana s'haurà de desallotjar totalment l’espai en un terreny propietat de la familia Mallol, i, així, poder fer entrega de terreny i edifici als seus nous inquilin, el Grup Pyrénées.

Comentaris (9)

Trending