Segona prova pilot per reduir les cues a la sortida de la Massana

S'iniciarà la setmana vinent amb l'objectiu de millorar la capacitat viària a l'alçada de la rotonda d'Anyós

El ministre d'Ordenament, Jordi Torres amb els cònsols de la Massana, David Baró (esquerra) i d'Ordino Josep Àngel Mortés.
El ministre d'Ordenament, Jordi Torres amb els cònsols de la Massana, David Baró (esquerra) i d'Ordino Josep Àngel Mortés.
El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, els cònsols d'Ordino, Josep Àngel Mortés, i de la Massana, David Baró, han acordat ampliar la capacitat viària de la CG3 a l'alçada de la rotonda d'Anyós per millorar-ne la mobilitat al matí. La setmana vinent s'iniciarà la prova pilot, la segona després de la del mes de gener que no va tenir resultats satisfactoris.

La trobada, en què a part dels tres mandataris també hi ha participat el cap de l'àrea de Mobilitat i Pavimentació, Jaume Bonell, i el director d'Ordenament Territorial, Manel Riera, ha tingut lloc a la carretera general CG3, en el tram que va des de la rotonda d’Anyós a la rotonda del túnel 2 Valires, amb la finalitat de proposar un dispositiu d’ampliació de capacitat en aquest tram de la carretera, per oferir una major fluïdesa de trànsit als vehicles que baixen, en hora punta, des de la Massana i Anyós.

Així doncs, s’ha aprovat una mesura temporal que consistirà en l’execució d’una prova pilot d’obertura de dos carrils en sentit baixada, mitjançant un dispositiu a través de cons i la presència de personal de Mobilitat en aquest tram, amb l’objectiu de vetllar per la seguretat a la carretera. Aquesta prova pilot s’implementarà a partir del dimecres 5 de juny sense un termini definit, de 7 a 9 hores del matí. Si el resultat és positiu, es fixarà un carril doble de baixada de manera permanent.

Comentaris (3)

Trending